Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


Звіт PDF Друк

 

Звіт про роботу

Центру професійної кар’єри

Коростишівського професійного аграрного ліцею

У березні 2018 року на базі Коростишівського професійного аграрного ліцею було створено Центр професійної кар’єри (Наказ по ліцею №25 від 19.03.2018р).

Під центр виділено кабінет, обладнаний:офісною, комп’ютерною технікою з доступом до мережі Інтернет, телевізором, ноутбуком, стендами, плакатами, довідково-інформаційною літературою, конференцстолом, стільцями.

Створено Положення роботи Центру, створено план роботи, а також спільний план роботи з Коростишівським центром зайнятості.

Щоб підвищити наочність та зацікавити молодь спеціальностямиліцею, надати абітурієнтам можливість познайомитися з навчальним планом, концепцією спеціальності, переліком посад, які може займати випускник розроблені рекламні матеріали у вигляді стендів, буклетів, закладок для книжок, календарів. Така інформатика покращує настрій абітурієнтів, надає можливість докладніше вивчити та обміркувати з батьками правила вступу та стає незмінним помічником в повсякденному шкільному житті.

Перед початком роботи Центру поставленні такі завдання: сприяти професійному становленню майбутнього спеціаліста, формувати бізнес-середовище для підтримки активного вибору й планування професійної кар’єри студентів і випускників, а також спрямовувати майбутніх фахівців до активного пошуку роботи, надавати допомогу у працевлаштуванні. Які успішно виконанні за рік роботи центру.

Станом на 01.10.2020 року регіональне замовлення було виконано на 100 % ( 120 чол.) та набрана додаткова група з професії «Тракторист-машиніст с\г виробництва категорії А1, Водій автотранспортних засобів категорії С», що на 25% більше ніж у попередньому році. Сформовано 10 навчальних груп, що на 1 групу більше ніж у попередньому році. Контингент учнів склає 300 чол. за регіональним замовленням, що 26 чол. більше ніж минулого року та 30 чол. понад регіональне замовлення.

Працевлаштовано з 113 випускників станом на 01.09.2020 - 96 здобувачів освіти ( 85 %).

Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів категорії "С1" – випущено 30 здобувачів освіти – працевлаштовано – 27 чоловік, працевлаштовано 93% ; «Кухар, офіціант» 30 здобувачів освіти - 100%; «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва( категорії «А1», «А2» «В1», слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів (категорія”С1”)» 22 чоловік. - працевлаштовано 95%, «Продавець продовольчих товарів, плодоовочівник» - 30 здобувачів освіти – працевлаштовано 83%.

Такий результат досягається завдяки плідній співпраці з роботодавцями та забезпечення контактів «здобувач освіти-роботодавець»; участь у Ярмарках кар’єри/ Ярмарках вакансій; проводилися навчальні тренінги (в т.ч. психологічні, мотиваційні), семінари-тренінги професійного спрямування; додаткова освіта на майстер-класах, бізнес-тренінгах, сертифікатних програмах; консультування психологів, фахівців служби зайнятості; підтримка у написанні власних резюме (в т.ч. за європейськими стандартами), що поповнили базу даних резюме здобувачів освіти і випускників.

Інформація викладена в розділі «Центр професійної кар’єри \ Діяльність центру».

 

 

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 


Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476363

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.