Friday 29th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


А в подарунок – концерт. PDF Друк
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Субота, 23 лютого 2013, 14:34

Свято, що відзначається 23 лютого, зазвичай асоціюється з мужністю сильної половини людства і здатністю її стати на захист своєї Вітчизни, бути оборонцем власної родини.

У цей день ми передусім схиляємо голови перед ветеранами війни, чий життєвий шлях є зразком самовідданого служіння Батьківщині. Заслужено вшановуємо й тих, хто сьогодні несе нелегку, але почесну службу, захищає наш мир та спокій, а також тих, хто в різні часи мужньо виконував інтернаціональний обов’язок.

 

Так склалося традиційно, що в цей день слова вітання й невеличкі подаруночки отримують всі представники чоловічої статі незалежно від віку. У нашому аграрному ліцеї з цієї нагоди було влаштовано чудовий концерт. Своєрідним сюрпризом для глядачів стала вистава за твором І.Нечуя-Левицького «Кайдашева сімя», підготовлена аматорами «Театру місцевого факту», й жартівлива театрально-хореографічна композиція «Рок-Гоп» (художній керівник Н.Шалєва).

Порадували своїм співом і учасники зразкового чоловічого гурту «Співучі Соколи», жіночої вокальної групи «Полісяночка» (художній керівник Г.Міхненко, музичний супровід М.Міхненка).

Від імені учасників бойових дій в Афганістані з привітальним ловом до присутніх звернувся майстер виробничого навчання ліцею Василь Пилипович Турбал.

Гарним завершенням свята стало вручення подарунків та вітальних листівок ветеранам праці, учасникам бойових дій в Афганістані, працівникам зі статусом «Діти війни». Звучали побажання їм міцного здоровя, довголіття, благополуччя в родинах, а усім – мирного неба над головою.

Сизоненко Л.І., викладач КПАЛ

 

 

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 


Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 478139

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.