Friday 29th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


Обґрунтування застосування переговорної процедури PDF Друк
П'ятниця, 05 березня 2021, 00:51

Обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі під час закупівлі за ДК 021:2015 09320000-8 (Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Теплова енергія)

 

 

Пункт Закону:

пункт 2 частини 2 статті 40 ЗУ «Про публічні закупівлі» — роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з таких випадків: відсутність конкуренції з технічних причин.

Обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі під час закупівлі за ДК 021:2015 09320000-8 (Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Теплова енергія)):

Коростишівський професійний аграрний ліцей відповідно до Статуту навчального закладу в опалювальний період має створити належні температурні умови для здобувачів освіти та працівників навчального закладу .

Відповідно до частини 1 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 № 1682-ІІІ регулюється діяльність суб’єктів природних монополій у таких сферах: транспортування теплової енергії.

Відповідно до частини 2 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 № 1682-ІІІ зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, у яких діють суб’єкти природних монополій, — національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій.

Відповідно до інформації зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному вебсайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua), встановлено, що Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА» код ЄДРПОУ 38074131 включено до зведеного переліку суб’єктів природних монополій на території Житомирської області.

Інформацією, що міститься у Ліцензійному реєстрі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на офіційному вебсайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) (http://www.nerc.gov.ua), встановлено, що Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА» код ЄДРПОУ 38074131 має ліцензію на провадження господарської діяльності від 08.10.2015 року №2565 з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

У зв’язку з вищевикладеним постачання теплової енергії може бути надане виключно Товариством з обмеженою відповідальністю «ЕНЕРГІЯ ТЕПЛА» код ЄДРПОУ 38074131 у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин.

Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі: ліцензія від 08.10.2015 року №2565 з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії; інформація щодо переліку суб’єктів природних монополій на офіційному вебсайті Антимонопольного комітету України: http://www.amc.gov.ua.

Голова тендерного комітету (підпис існує) Кирилюк В.І.

Заступник голови тендерного комітету (підпис існує) Метельська Н.О.

Секретар тендерного комітету (підпис існує) Гарбаренко О.Л.

Члени тендерного комітету

(підпис існує) Лічаченко Г.П.

(підпис існує) Осадчук Л.М.

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4 1 постанови КМУ від 11.10.2016 року № 710 «Про ефективне використання державних кошті (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Коростишівський професійний аграрний ліцей; вулиця Семінарська, 118, місто Коростишів, Житомирська область, Україна, 12505; код ЄДРПОУ – 05536413; категорія замовника – Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предметаа закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: ДК 021:2015 «09320000-8 – Пара, гаряча вода та пов’язана продукція (Теплова енергія)».

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-03-03-012103-c.

4.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації. Закупівля теплової енергії за адресою: Україна, Житомирська область, місто Андрушівка, вулиця Зозулінського, 34.

5. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проєкту кошторису на 2021 рік, становить 854400,00грн. без ПДВ. Тариф за 1 Гкал – 1409,97грн. без ПДВ. Заплановано в бюджетному запиті -605,97 Гкал.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі : 854400,00грн. без ПДВ.

7. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначено відповідно до пункту 3 розділу 3 примірної Методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275 (зі змінами).

Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів.

Очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у відповідній сфері), визначається як добуток необхідного обсягу товарів/послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, що розраховується за такою формулою:

ОВрег = V * Цтар,

де:

ОВрег

-

очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів;

V

-

кількість (обсяг) товару/послуги, що закуповується;

Цтар

-

ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом.

Очікуване споживання на 2021 рік 605,97Гкал. Тариф на момент проведення переговорів 1409,97грн., без ПДВ за 1 Гкал затверджений Рішенням виконавчого комітету Андрушівської Міської ради Бердичівського району Житомирської області від 19.02.2021 року № 49(605,97*1409,97=854 400,00грн.).

Голова тендерного комітету (підпис існує) Кирилюк В.І.

Заступник голови тендерного комітету (підпис існує) Метельська Н.О.

Секретар тендерного комітету (підпис існує) Гарбаренко О.Л.

Члени тендерного комітету

(підпис існує) Лічаченко Г.П.

(підпис існує) Осадчук Л.М.

 

 

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 


Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 478274

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.