Friday 29th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


засідання обласноï методичної секції викладачів з предмета «Охорона праці PDF Друк
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Вівторок, 15 березня 2022, 09:44

15 березня 2022 року на базі Коростишівського професійного аграрного ліцею відбулося засідання обласноï методичної секції викладачів з предмета «Охорона праці» за темою "Впровадження та поширення перспективного педагогічного і виробничого досвіду в освітній процес", яке проводилось у формі семінару у режимі онлайн.


Головний спеціаліст з питань міжнародних зв'язкiв, взаємодії з громадськістю та ЗМІ Управління Держпраці у Житомирській області Анна ОСТРОВСЬКА ознайомила членів секції з результатами обласного етапу XI Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2022» та акцентувала увагу на типових помилках, які були допущені при їх оформленні здобувачами освіти профтехів Житомирщини.

Методист Коростишівського професійного аграрного ліцею Людмила НІДЗЬОЛИК виступила з презентацією «Використання сучасних педагогічних технологій в освітньому процесі ліцею».

Свої досвіди роботи презентували педагогічні працівники (Олександр ЖМАЧЕНКО (ДНЗ «Малинський ПЛ). Світлана АРТЕМЕНКО (ДНЗ «Бердичівське ВПУ»), Віктор ВАСЬКIВСЬКИЙ (ДНЗ «ЖНЦ»), Олена Дерев'янкО (ЖПЛ ЖОР), Таїсія ЗАРУЦЬКА (Головинське ВПУНТ). Керівник секції Петро КРЕНИЧКО (викладач Любарського ПЛ).

Підготувала методист НМК ПТО у Житомирській області Любов НЕДАШКІВСЬКА.

 

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 


Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 478269

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.