Thursday 28th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


З Днем збройних сил України! PDF Друк
Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

6 грудня відзначається День збройних сил України і саме з цієї події в Коростишівському професійному аграрному ліцеї керівник гуртка Шалева Наталія Костянтинівна організувала зустріч з мужніми та героїчними воїнами АТО.

Запрошені Ткачук Олександр, Сулковський Олександр,  Сліпцов Дмитро та Азовський Павло, випускники ліцею, люди сильної волі та міцного характеру, розповіли учням та працівникам ліцею про свій життєвий шлях, свої плани на майбутнє та поради молодим захисникам України.
Усі зацікавлено слухали розповіді та задавали питання гостям, адже хотіли дізнатися з перших вуст про події на фронті, про воїнів-захисників України, що борються за її волю, цілісність і незалежність. Запрошені герої та справжні патріоти з глибоким сумом та болем в очах розповідали про свій фронтовий шлях: ділилися спогадами про пережите за час, проведений в зоні АТО, згадували і про приємні моменти і про побратимів.
Разом з художнім керівником Прокопенко Наталією Михайлівною учні привітали учасників АТО душевними піснями. Заспівав у подарунок пісню і Ткачук Олександр, згадавши свої студентські роки та зірковий час на сцені під час навчання.
На прощання учні висловили щирі слова подяки, вручили подарунки солдатам та висловили сподівання, щоб зустріч з Героями у нашому закладі не остання, адже вони своїм прикладом показали, що не тільки на словах можна любити свою Батьківщину, а ще і доводити це вчинками.

 

 

 

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 


Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 477901

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.