Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


Останні новини


конкурс фахової майстерності з професії ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ PDF Друк
Понеділок, 12 лютого 2024, 11:53

КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ "ЛАБОРАНТ ХІМІКО-БАКТЕРІОЛОГІЧНОГО АНАЛІЗУ" у ТВСВ с. Турчинівка Коростишівського професійного аграрного ліцею.

У рамках проведення тижня професії лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу. 05.02.24 — 09.02.24 між здобувачами освіти  проведено конкурс фахової майстерності з професії на тему: "Приймання, оцінка якості та сортування молока".

Детальніше...
 
«Творимо цей світ разом: моя родина – частина світової історії» PDF Друк
Неділя, 04 лютого 2024, 01:18

29 листопада 2023 року здобувач освіти  Коростишівського професійного аграрного ліцею Мамчур Віталій ( 422 група) під керівництвом наукового керівника - викладача історії, канд. філософських наук Тепенчак Т.М. взяв участь у 2-му етапі VIIІ обласного конкурсу учнівських наукових і творчих робіт з історії «Юний історик» та «Творимо цей світ разом: моя родина – частина світової історії», організатором якого був Житомирський державний університет імені Івана Франка.

 
Всесвітній день української хустки PDF Друк
Четвер, 07 грудня 2023, 20:58
7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки.
Саме хустка слугувала в українських сім’ях оберегом, символом любові й злагоди.
Хустину використовували й у різних обрядах, зокрема весільних, найпопулярніший – покриття голови нареченої хусткою. Це символізувало вихід із дівоцтва та початок заміжнього життя.
Ця традиція збереглася в Україні й донині. Здобувачі освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею долучилися до акції "Хустку одягаю - Перемогу закликаю"

 

 
З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ! PDF Друк
Середа, 06 грудня 2023, 21:02
З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!
Дорогі наші Захисники та Захисниці! Дякуємо Вам за кожен новий день та світанок, за можливість жити та бути українцями.
Ви приклад самовідданості, незламності духу, який надихається столітніми традиціями мужності захисників української землі, Ви наша слава, гордість та міць країни.
Бажаємо Вам незламної віри, відваги, Перемоги! Віримо, що ваша мужність та сила здатні подолати будь-яку зовнішню агресію!
Схиляємо низько голови перед пам'яттю Героїв, які віддали своє життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

 

 
Військово-професійна орієнтація молоді PDF Друк
Середа, 06 грудня 2023, 20:54
06 грудня 2023 року здобувачі освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею долучилися до зустрічі з представниками вищих військових навчальних закладів, яка відбулася у Будинку культури
Зустріч організована з метою проведення заходів військово професійної орієнтації молоді з вступу до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділи вищих навчальних закладів.
Вищі військові заклади освіти Міністерства оборони України здійснюють підготовку громадян України для проходження військової служби на посадах осіб офіцерського складу у Збройних Силах України, Державній спеціальній службі транспорту та інших військових формуваннях, утворених відповідно до законів України.

 

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 75

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476369

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.