Friday 29th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


Останні новини


500-річчя Реформації PDF Друк
Четвер, 20 жовтня 2016, 20:14

Цього року виповнилося 500 років, як у Німеччині монах-августинець Мартін Лютер прикріпив на дверях храму свої 95 тез критики стану Католицької Церкви. З цього акту і розпочалася інституалізація протестантизму. За часів Реформації виникли такі поняття, як людські цінності, свобода совісті, свобода слова, право на життя, право на освіту та інші.

Детальніше...
 
З Днем захисника України! PDF Друк
П'ятниця, 14 жовтня 2016, 01:49

З Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знамення дати нерозривно пов’язані між собою. Вони символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею козацького війська та всього українського люду. У переддень свята – Дня Захисника України, у Коростишеві проведено мітинг та покладання квітів до Обеліска Слави та пам’ятного знаку, встановленого на честь Героїв Небесної Сотні. А класні керівники та викладач Захисту Вітчизни на загальноліцейній лінійці провели бесіди на теми:«Ми нащадки славних козаків» до Дня  українського козацтва та «Біль в душі і пам'ять серця» до Дня захисника України.

 
З Днем працівника освіти! PDF Друк
П'ятниця, 30 вересня 2016, 01:27

Шановні викладачі, працівники та ветерани освітянської ниви! Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом –  Днем працівників освіти! Це свято об'єднує всіх, хто відкриває нам двері у світ знань, науки та мудрості. Бажаємо, щоб кожен ваш день повнився новою радістю та перемогою, нехай здійснюються всі ваші плани. З професійним святом! З повагою, адміністрація ліцею.

Детальніше...
 
трагедія Бабиного Яру PDF Друк
Четвер, 29 вересня 2016, 01:16

29 вересня День пам’яті жертв Бабиного Яру – одного з найжахливіших символів Голокосту. 75 років тому, 29-30 вересня 1941 року, в окупованому нацистами Києві було проведено перший масовий розстріл військовими беззбройного цивільного населення.

На загальноліцейній лінійці до 75-ти річчя подій у Бабиному яру, класний керівник групи №14 Сизоненко Л.І. нагадала учням, що трагедія Бабиного Яру відзначається в Україні на державному рівні й є свідченням того, що в колективній пам’яті народу подібні скорботні події не мають жодних часових проміжків і будь-яких термінів – вони завжди живі, так само, як є живим біль втрати за кожним, хто пройшов дорогою смерті й поліг у братській могилі Бабиного Яру.

 
Уклін, тобі, вчителю! PDF Друк
Четвер, 29 вересня 2016, 00:32

29 вересня, напередодні Дня працівників освіти та Всесвітнього дня вчителя, в Житомирській обласній філармонії ім.С.Ріхтера відбувся святковий концерт "Уклін, тобі, вчителю!".   З привітальною піснею виступив і жіночий вокальний гурт Коростишівського професійного аграрного ліцею «Надія».

 
« ПочатокПопередня41424344454647484950НаступнаКінець »

Сторінка 43 з 75

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 478109

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.