Thursday 28th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


Останні новини


Місячник з охорони праці PDF Друк
Понеділок, 01 травня 2023, 19:24

Зустріч з головним інспектором вiддiлу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській областi підполковником служби цивiльного захисту Тетяною Іванівною Ткачук.

02 травня в Коростишівському професійному аграрному ліцеї, в межах місячника з охорони праці, відбулася зустріч з головним інспектором вiддiлу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській областi підполковником служби цивiльного захисту Тетяною Іванівною Ткачук.

Детальніше...
 
Чорнобильська трагедія - біль України PDF Друк
Четвер, 27 квітня 2023, 19:16

26 квітня класний керівник Коростишівського професійного аграрного ліцею Самійлик Людмила Цезарівна, провела відкриту виховну годину для групи 322, присвячену трагедії на Чорнобильській АЕС.

1986 рік завжди залишиться у пам'яті українців.

За роком спливає рік але для України  Чорнобиль залишається нашою біллю. Серед усіх трагедій, які пережило людство , чорнобильська катастрофа не несе аналогів за маштабностями рухотворного забруднення екологічної сфери.


Ми повинні вшановувати і пам'ятати про цю страшну трагедію.

 
Правила безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами і речовинами". PDF Друк
Четвер, 27 квітня 2023, 02:18

✅ 25 квітня, в межах місячника з охорони праці, відбулася загальноліцейна лінійка на тему: "Правила безпечної поведінки з вибухонебезпечними предметами і речовинами".

Інженер з охорони праці звернув увагу всіх присутніх на лінійці на необхідність дотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами, а також правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях.

Детальніше...
 
Ризики і наслідки незадекларованої праці та трудової експлуатації, PDF Друк
Вівторок, 18 квітня 2023, 02:14

18 квітня, в межах  місячника з охорони праці, безпеки життєдіяльності та протипожежного захисту та з метою підвищення обізнаності майбутніх працівників про особливості та правові аспекти оформлення праці неповнолітніх, в Коростишівському професійному аграрному ліцеї відбулася зустріч здобувачів освіти з Феськовою Наталією Володимирівною, головним державним інспектором відділу  з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Житомирській області. Інспектор наголосили на важливості неухильного дотримання законодавства з питань охорони праці.

Детальніше...
 
"Навчайся! Накопичуй! Заробляй!" PDF Друк
Понеділок, 03 квітня 2023, 01:59

Саме під таким гаслом з 20 березня по 02 квітня 2023 року у Коростишівському професійному аграрному ліцеї  проходив Всесвітній  тиждень грошей.


Згідно листа МОН № 1/3143-23 від 03.03.2023р. та з метою фінансової обізнаності молоді, прийняття зважених фінансових рішень для досягнення процвітання та фінансової стійкості, в ліцеї пройшов тиждень грошей.

☝️В рамках Тижня проводились такі заходи:

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 4 з 75

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 477657

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.