Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


ГУРТКОВА РОБОТА
Великодні писанки PDF Друк
Четвер, 13 квітня 2023, 02:04

Писанкарство — один із найдавніших видів народного декоративно-прикладного мистецтва, в якому яскраво відобразились усі сторони життя народу — історія, ужитковість, звичаї, вірування, естетичні уявлення, поетичне бачення, мрії про довершеність життя.

Детальніше...
 
Робота спортивних секцій PDF Друк
Вівторок, 18 травня 2021, 09:35

Загально відомо, що молодь і спорт –поняття невід’ємні. Тому з великим бажанням  наші  учні  відвідуютьспортивні  секції «Футбол», «Волейбол»і «Настільний теніс», приймають активну участь у всіх спортивних заходах, що проходять як в училищі, так і поза його межами, займають призові місця.

Слід  відмітити,  що  одним  з  позитивних  факторів  гурткової  роботи  є спілкування –спілкування  в  широкому  розумінні,  а  не  лише  передача  і одержання інформації. Сучасна молодь все більше надає перевагу віртуальному спілкуванню, зокрема у соціальних мережах. Цепризводить до низької мовної культури, невпевненості у реальному житті, тощо. Гурткова  робота  сприяє  виховному  впливу  на  учнів,  передусім  він реалізується у колективній діяльності: не кожен учень здатен придумати нове, але якщо зібратися гуртом –то думка народиться.

 



 
Робота гуртків PDF Друк
Вівторок, 18 травня 2021, 09:26

Одним із пріоритетних направлень навчально-виховного процесу нашого навчального закладу є активна робота педагогічного колективуз обдарованою та талановитою  молоддю.  Однак, для  залучення сучасної учнівської  молоді  до гурткової роботи викладачам, майстрам виробничого навчання та й адміністрації закладу в цілому, необхідно докласти чимало зусиль і часу. Добре організована робота гуртків, спортивних секцій та майстерність керівників дають плоди у вигляді успіхів своїх підопічних. У позаурочний час учні училища мають змогу зайнятися  улюбленою  справою  у  колі  однодумців.  Це  одна  з  кращих можливостей для саморозвитку та вдосконалення своїх професійних вмінь та технічних навичок. Саме тут учні реалізують свій творчий потенціал, мають можливість проявити свою винятковість, індивідуальність, фантазію.Розвитку творчих здібностей учнів в позаурочний час сприяютьгурткита секції, що працюють в ліцеї

Детальніше...
 


ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476390

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.