Friday 29th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ ЦЕНТР

Розуміючи важливість підготовки робітничих кадрів, держава виділяє кошти субвенції на поліпшення на матеріально-технічної бази закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Наразі в області відкрито 14 навчально-практичних центрів. На базі Коростишівського професійного аграрного ліцею відкривається аграрний навчально-практичний центр з професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Плодоовочівник». Для створення центру закуплено 3 сучасні трактори, вантажний автомобіль, обертовий плуг, лущильник, сівалка та культиватор.

Загальна вартість навчально-практичного центру 7000,0 тис. грн, з державного бюджету виділено – 4900,0 тис. грн, з обласного – 2100,0 тис. грн.

Відкриття навчально-практичного центру надасть можливість підвищити престиж та якість професійної освіти, задовольнити потребу у кадрах сільськогосподарських підприємств області, здійснювати підготовку та перепідготовку незайнятого населення та безробітних.



Навчально-практичний центр - інвестиція в якісну підготовку кваліфікованих робітників PDF Друк
Неділя, 27 листопада 2022, 04:17
24 листопада 2022 р. в рамках проєкту "PRO студії від професіоналів в ЖДУ імені Івана Франка" була проведена зустріч із випускницею фізико-математичного факультету, а нині заступником директора з навчально-виховної роботи Коростишівського професійного аграрного ліцею – Веронікою Дубівкою.
У зустрічі взяли участь викладачі кафедри професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління, здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» та здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти природничого факультету.
Вероніка Георгіївна ознайомила студентів зі структурою Коростишівського професійного аграрного ліцею та створеного на його базі  навчально-практичного центру. Великий інтерес у викладачів та студентів викликали питання організації основних напрямів діяльності зазначеного Центру та навчально-практичних центрів Житомирської області, особливостей підготовки робітничих спеціальностей та удосконалення матеріально-технічної бази закладу в сучасних умовах.

 

 
ВІДКРИТТЯ АГРАРНОГО НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНОГО ЦЕНТРУ PDF Друк
Вівторок, 08 листопада 2022, 01:44

8 листопада 2022 р. на базі Коростишівського професійного аграрного ліцею відбулося відкриття аграрного навчально-практичного центру  з підготовки робітників за професіями: «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» та «Плодоовочівник».

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня12НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 2

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 478529

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.