Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ
Стратегія успіху PDF Друк
Субота, 09 грудня 2023, 10:26

#Вступ 2024-2025
Запрошуємо на навчання!
✓Коростишівський професійний аграрний ліцей</td>
</tr>


<tr>
	<td  colspan= Детальніше...
 
Профорієнтаційний виступ агітбригади PDF Друк
П'ятниця, 01 грудня 2023, 04:50

ВІдповідно до плану роботи Центру професійної карєри, агітбригада Коростишівського професійного аграрного ліцею спільно з працівниками ліцею, в рамках Тижнів з професій, провели профорієнтаційні заходи по закладам міста Коростишева.

ОЗНАЙОМИТИСЯ З ПРЕЗЕНТАЦІЄЮ ПРОФЕСІЙ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ:

https://www.youtube.com/watch?v=wd27fGAJKMo

 
«Подубова кар’єри – шлях до професійного успіху» PDF Друк

14 листопада в Коростишівському НВК «Школа-ліцей» ім. Л.Г. Дарбіняна для учнів 9-го класу викладач Коростишівського професійного аграрного ліцею Гнетецька Марина Володимирівна провела тренінг «Побудова кар’єри – шлях до професійного успіху». Впродовж тренінгу викладач донесла до здобувачів освітиінформацію про ситуацію на ринку праці, провела ряд вправ для орієнтування в виборі майбутньої професії та ознайомила зі спеціальностями, які можна отримати в нашому навчальному закладі.

 

 
Успішна кар`єра та власна справа PDF Друк
Понеділок, 30 жовтня 2023, 00:00

В рамках роботи Центру професійної кар'єри, провідний фахівець з питань зайнятості Коростишівської районної філії ЖОЦЗ Буханевич Ніла провела зі здобувачами освіти бесіду на тему "Успішна кар`єра та власна справа", з метою розвитку важливих компетенцій для побудови успішної кар’єри або початку власної справи.



 
Благодійний концерт PDF Друк
Понеділок, 23 жовтня 2023, 03:04

Благодійний концерт від здобувачів освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею. 23 жовтня на території КП "Міський ринок" з метою профорієнтаційної та волонтерської діяльності відбувся БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ патріотичних пісень.

Зібрані кошти пішли на ЗСУ

 
Резюме та підготовка до співбесіди PDF Друк
Четвер, 12 жовтня 2023, 01:43

Відбулася зустріч здобувачів освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею з Коростишівським відділом Житомирської філії Житомирського ОЦЗ.
В рамках співпраці Центру професійної кар'єри ліцею та Центру зайнятості, провідний фахівець з питань зайнятості Коростишівської районної філії ЖОЦЗ Буханевич Нілою Олександрівною на тему: "Soft skills ( м'які навички)- сучасна вимога роботодавців на ринку праці. Резюме та підготовка до співбесіди":
✓ надала здобувачам освіти інформації про актуальні вакансії, зокрема, на ДП "ЖИТОМИРСЬКИЙ БРОНЕТАНКОВИЙ ЗАВОД", можливість отримати мікрогрантову підтримку на створення власного бізнесу та про фінансовий проект «Рука допомоги» .
Детальніше...
 
Правильний вибір.Формула іибору професії PDF Друк
Вівторок, 19 вересня 2023, 03:46

В рамках співпраці Центру професійної кар'єри ліцею та Центру зайнятості, провідний фахівець з питань зайнятості Коростишівської районної філії ЖОЦЗ Буханевич Нілою Олександрівною на тему:провела тренінг «Правильний вибір.Формула вибору професії». Впродовж тренінгу були проведені різні методики для орієнтиру здобувачів освіти в виборі професій.

 
Разом до Перемоги! PDF Друк
Субота, 19 серпня 2023, 03:34
З нагоди Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України здобувачі освіти та колектив Коростишівського професійного аграрного ліцею долучилися до благодійного заходу на підтримку Збройних Сил України, який відбувся у місцевому парку 19 серпня. Працівники закладу та здобувачі освіти організували виїзну кухню, запрошували на навчання, роздавали профорієнтаційні буклети та зібрали 7350 грн.
Гостей заходу частували пловом, печенею, голубцями та різними смаколиками. Не забули і про для ранених бійців у лікарні.
В благодійному заході на підтримку ЗСУ зібрано 65464 грн, вилучені кошти підуть на придбання авто для коростишівця та його побратимів з 82-ої бригади, які боронять нас на запорізькому напрямку. А також на інші потреби різних підрозділів, зокрема 46-ої бригади.
Детальніше...
 
Благодійний концерт та профорієнтаційна робота PDF Друк
Субота, 27 травня 2023, 03:18
27 травня здобувачі освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею долучилися до благодійного концерту задля підтримки ЗСУ та з метою профорієнтаційної роботи.
Організатори: волонтери БО «Благодійний фонд «Єдина перемога» спільно з відділом культури та туризму Коростишівської міської ради.
Збір коштів для захисників 30- ОМБ,46-ОМБ,57-ОМБ і т.д.

 

 
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у ТВСВ с. ТУРЧИНІВКА Коростишівського професійного аграрного ліцею PDF Друк
Четвер, 25 травня 2023, 02:08

25 травня у ТВСВ с. ТУРЧИНІВКА Коростишівського професійного аграрного ліцею відбувся День відкритих дверей.
Абітурієнти мали змогу на власні очі побачити всі перспективи вибору майбутнього закладу освіти, основними перевагами навчання в ліцеї, ознайомилися з його історією, з можливостями отримання сучасної професійної освіти, з професіями, які можна здобути у закладі освіти та з правилами вступу 2023.
Після екскурсії ліцеєм, абітурієнти відвідали майстер-класи з професій, ознайомилися з сільськогосподарською технікою, отримали буклети з правилами прийому до ліцею, насолодилися прекрасними музичними номерами, пригостилися смаколиками та мали унікальну нагоду на власні очі побачити справжнє життя здобувачів освіти й відчути себе частиною великої ліцейної родини.
Можливо цей день стане багато для кого днем вибору майбутньої професії.

 

 
« ПочатокПопередня1234НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 4

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476401

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.