Thursday 28th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОЇ КАР'ЄРИ
«Ринок праці: виклики сьогодення та перспективи» PDF Друк
Четвер, 25 травня 2023, 01:41

Круглий стіл на тему: «Ринок праці: виклики сьогодення та перспективи»
25 травня відбулася зустріч здобувачів освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею з представником Коростишівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Буханевич Нілою Олександрівною на тему: «Ринок праці: виклики сьогодення та перспективи»

 

 
День відкритих дверей у ТВСВ м. АНДРУШІВКА Коростишівського професійного аграрного ліцею. PDF Друк
Середа, 24 травня 2023, 02:03

24 травня на базі Центру професійної кар’єри ТВСВ м. АНДРУШІВКА Коростишівського професійного аграрного ліцею відбувся День відкритих дверей
Сьогодні випускники 9-х та 11-х класів мали можливість ознайомитись з закладом освіти,
про умови вступу та про переваги навчання та дізнатись про можливості отримання у ліцеї професій «Тракторист-машиніст с/г виробництва категорії «А1», «А2», «В1»; слюсар з ремонту с/г машин та устаткування; водій автотранспортних засобів категорії«С», «Кухар, офіціант», «Плодоовочівник; продавець продовольчих товарів».
Гості мали можливість переглянути презентацію закладу, насолодитися концертною програмою та взяти у часть у майстер класах, підготовлених майстрами виробничого навчання.
Приємні враження, смачна випічка та нові здобуті навики допоможуть підростаючому поколінню у виборі майбутньої професії.
Чекаємо з нетерпінням за адресою м. Андрушівка, вул. Зозулінського, 34

 

 

 
КОНЦЕРТ ДО ДНЯ МАТЕРІ PDF Друк
Неділя, 14 травня 2023, 03:21

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ МАТЕРІ на підтримку Збройних сил України та з метою профорієнтації

14 травня на території КП "Міський ринок" до ДНЯ МАТЕРІ відбувся БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ
патріотичних пісень на підтримку Збройних сил України.
 
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у Коростишівському професійному аграрному ліцеї PDF Друк
П'ятниця, 12 травня 2023, 02:13
11 травня в Коростишівському професійному аграрному ліцеї відбувся День відкритих дверей.
Завдячуючи директорам загальноосвітніх ліцеїв м. Коростишева та директору Козіївської гімназії, випускники завітали в гості і змогли зануритись у гостинну атмосферу нашого закладу.
Під час зустрічі учні, батьки та викладачі загальноосвітніх ліцеїв долучилися до екскурсії по нашому закладу освіти, по навчально-практичному центру з професій "Тракторист-машиність с/г виробництва та "Плодоовочівник", який створено на базі Коростишівського професійного аграрного ліцею, стали учасниками майстер-класів, проведених майстрами виробничого навчання й здобувачами освіти ліцею, ознайомилися з правилами вступу 2023-2024 р.р. та з основними перевагами навчання в ліцеї.
Надзвичайний та емоційно насичений день. Усі гості, колектив й учні ліцею отримали величезний заряд позитиву.
До нових зустрічей!

 

 
Зустріч з представником Центру кар'єри Університету "КРОК" PDF Друк
Вівторок, 02 травня 2023, 01:29
Співпраця Центру професійної кар'єри Коростишівського професійного аграрного ліцею з Центром кар'єри Університету "КРОК". Випускники ліцею ознайомилися з професіями, які можна отримати в закладі освіти та отримали приємні подаруночки від університету.
2 травня до ліцею завітала директор молодіжного освітнього центру університету "КРОК" Панченко Н.І. та при зустрічі з випускниками надала інформацію про спектр можливостей для здобувачів освіти і випускників професійного коледжу університету «КРОК», запропонувала перелік професій, які можна здобути, поступивши на 2 курс коледжу після закінчення Коростишівського професійного аграрного ліцею.

 

 
Запрошуємо на навчання PDF Друк
Понеділок, 01 травня 2023, 12:06

Запрошуємо на навчання!!! Щоб подати документи на навчання заповніть електронну заяву: https://docs.google.com/forms/d/1dy3x50QVdrPYCIfUV0lyzoBrflPUeKvY8PgfJKEsA5U/edit?chromeless=1

 
Зустріч з Брусилівською селищною радою PDF Друк
Понеділок, 01 травня 2023, 10:55

12 травня року працівники Коростишівського професійного аграрного ліцею зустрілися з службою у справах дітей Брусилівської селищної ради відбулась робоча зустріч, під час якої було розглянуто наступні питання:
- Стан виконання батьками своїх обов'язків в яких діти є студентами Коростишівського професійного аграрного ліцею;
- Перебування у навчальному закладі на повному державному утриманні дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування;
- Вступна Компанія до Коростишівського професійного аграрного ліцею.

 

 
"Разом до Перемоги" PDF Друк
Середа, 08 березня 2023, 03:24
Учні Коростишівського професійного аграрного ліцею з метою зібрання коштів для ЗСУ та з метою профорієнтації організували Благодійний концерт.
Виконували патріотичні пісні та роздавали профорієнтаційні буклети.
8 березня на території Коростишівського міського ринку відбувся благодійний концерт патріотичних пісень у виконанні учнів ліцею на підтримку Збройних сил України
 
Благодійна акція "В єдності сила" PDF Друк
Четвер, 02 березня 2023, 02:58
2 березня в рамках тижня з професії "Кухар, офіціант" у Коростишівському професійному аграрному ліцеї була проведена Благодійна акція "В єдності сила", з метою профорієнтаційної роботи та на підтримку ЗСУ.
На благодійний ярмарок-розпродаж здобувачі освіти груп 121, 120 та 522 разом з майстринями в/н Мостова Н.В., Трубець О.В., Ковальчук Н.Д., Кириченко М.М., Шарипова Л.С. приготували різноманітну випічку та солодощі.
Здобувачі освіти групи 121 також організували лотерею від мольфарки і кожен міг підійти та дістати з мішечка печиво із бажаннями.
Під час ярмарку було зібрано 7200 гривень.
3 200 грн було передано на Лиман до магазину "Тигреня" разом із смаколиками для захисників
2000 грн разом із смаколиками до магазину Півник.
Безсумнівно, такі доброчинні заходи згуртовують здобувачів освіти навколо добрих справ, закладають у їхні серця бажання творити добро, бути людяними, чуйними та милосердними та не залишатися осторонь у такий нелегкий для країни час.

 

 
Благодійний ярмарок «Зроби свій внесок в ЗСУ» PDF Друк
Четвер, 02 березня 2023, 02:56
02.03.2023 року згідно плану проведення Тижня з професії «Кухар.Офіціант» та з метою профорієнтації, здобувачі освіти першого курсу з професії «Кухар .Офіціант» ТВСВ м.АНДРУШІВКА КПАЛ з викладачем Грезіною Т.М. та майстром виробничого навчання Ройко М.В. підготували власноруч кулінарні вироби із дріжджового тіста та провели благодійну акцію «Зроби свій внесок в ЗСУ».
Під час благодійної акції зібрано 4900 грн та закуплено необхідні продукти харчування для 79 бригади, яка знаходиться в Донецькій області .
Дякуємо всім активним учасникам акції
 
« ПочатокПопередня1234НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 4

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 477601

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.