Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


ПОРАДИ ПСИХОЛОГА
Опитувальник для здобувачів освіти PDF Друк
Четвер, 15 лютого 2024, 01:08

Вивчення особливостей поведінки людини у кризових ситуаціях завжди були у центрі уваги науковців.Дослідниками проведено численні емпіричні розвідки окремих аспектів стресу, складних життєвих ситуацій, копінг-стратегії. Окремий напрямок: розробка програм стрес-менеджменту та постстресового відновлення. Однак попри поширеність й різномаїття досліджень у даній галузі, багато аспектів лишаються недостатньо висвітленими, зокрема це сучасні зарубіжні дослідження стресу і стресподолання, можливості їх використання для реалій сучасної Україні.

Детальніше...
 
День безпечного інтернету PDF Друк
Вівторок, 06 лютого 2024, 01:21

ІНТЕРНЕТ — дивовижний винахід людства, який, безсумнівно, змінив світ набагато більше, ніж ми можемо собі уявити. Однак не все так добре, адже разом з позитивними моментами, всесвітня мережа принесла в наше життя певні ризики та небезпеки. Це все тому, що інтернетом, як іншими речами, що придумали люди, користуються саме люди. Але, на жаль, не всі люди мають безпечну для інших поведінку.

Детальніше...
 
Поради з кібербезпеки PDF Друк
Понеділок, 05 лютого 2024, 01:39

Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя.

За допомогою мережі ми спілкуємося, працюємо, навчаємося, купуємо товари та послуги, здійснюємо банківські операції, шукаємо інформацію тощо.

Однак, дуже рідко ми замислюємося над тим, хто має доступ до інформації, яку ми публікуємо в соцмережах або шукаємо в Інтернеті? Наскільки надійним є захист нашого профілю?

Детальніше...
 
Міжнародний день боротьби з корупцією. PDF Друк
Субота, 09 грудня 2023, 01:50

9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією.

9 грудня 2003 року у мексиканському місті Меріда була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (ухвалена Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року). Конвенція набула чинності в грудні 2005 року після її ратифікації 30 країнами (загалом підписали близько 140 держав і ще близько 80 її ратифікували). Україна ратифікувала конвенцію 18 жовтня 2006 р. Набрала чинності 01 січня 2010 р. Відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення Ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції»: кримінальна, адміністративна, цивільно-правова,дисциплінарна.

Детальніше...
 
Міжнародний день боротьби за скасування рабства. PDF Друк
Субота, 02 грудня 2023, 02:50

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Саме цього дня 1949 року на 4-й сесії ГА ООН було прийнято Конвенцію про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами. В України документ набрав чинності 15 лютого 1955 року.

Детальніше...
 
Міжнародний день боротьби з рабством PDF Друк
Субота, 02 грудня 2023, 02:23

2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства.

Рабство може здатися застарілим поняттям, адже в більшості колоній воно було скасовано ще в XIX столітті. Однак вважати, що рабство в сучасному світі повністю викоренено, буде помилкою.

Детальніше...
 
Як розпізнати кібербулінг PDF Друк
Четвер, 05 жовтня 2023, 00:34

Що таке кібербулінг?

 

Ознайомитися з матеріалом можна за посиланням

 

 

 
Психологічна вікторина PDF Друк
Неділя, 30 квітня 2023, 19:22

Сьогодні на співбесідах вас можуть здивувати задачею на логіку або питанням, яке перевірить ерудицію. Моду на такі логічні завдання для майбутніх працівників започаткував ще Стів Джобс.

Для того, щоб наші випускники були готові до будь-якої ситуації при працевлаштуванні, 1 травня психологічна служба провела для них психологічну вікторину  в межах Тижня психології.

Детальніше...
 
День безпечного Інтернету PDF Друк
Понеділок, 06 лютого 2023, 22:44

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

Детальніше...
 
Насильству НЕМАЄ виправдання. НЕ МОВЧИ! PDF Друк
Середа, 01 лютого 2023, 10:44
Запобігання проявам гендерно-зумовленого насильства.
"Насильству НЕМАЄ виправдання. НЕ МОВЧИ!" - саме під таким гаслом розпочався 1 лютого тренінг на тему: "Запобігання проявам гендерно-зумовленого насильства", організований жіночим інформаційно-консультативним центром WICC, який відвідали здобувачі освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею.
Запобігання домашньому та гендерно зумовленому насильству є не менш важливим, ніж протидія, адже усунувши першопричини насильства, можна зберегти долі багатьох людей.
Практичний психолог- тренер та виконавчий директор Жіночого інформаціно-консультативного центру розповіли цільовій аудиторії про поняття: "домашнє насильство", "насильство за ознакою статі", "торгівля людьми",їх види та ознаки, а також надали рекомендації щодо дій людини, яка постраждала від насильства.
По закінченню тренінгу всі учасниці тренінгу отримали гігієнічний набір.

 

 
Заняття з елементами тренінгу на тему «Кібербулінг – небезпечна віртуальна агресія». PDF Друк
Четвер, 08 грудня 2022, 06:01
Заняття з елементами тренінгу на тему «Кібербулінг – небезпечна віртуальна агресія».
З метою підвищення обізнаності здобувачів освіти щодо кібербулінгу, психологічною службою ліцею було проведено заняття з елементами тренінгу на тему «Кібербулінг – небезпечна віртуальна агресія».
Підлітки поглибили свої знання про небезпеку кібербулінгу, отримали багато важливої інформації про те, які причини та потенційні наслідки кібербулінгу, як його припинити та що робити, якщо хтось із друзів став жертвою цього явища; ознайомилися з порадами щодо способів боротьби з онлайн-булінгом.

 

 
« ПочатокПопередня123НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 3

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476344

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.