Tuesday 19th of March 2024

Коростишівський професійний аграрний ліцей
fresh menu left
fresh menu right
Коростишівський професійний аграрний ліцей

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!!!

Освіта — це найпотужніша зброя, яку можно використати, щоб змінити світ»

Нельсон Мандела.


СОЦІАЛЬНИЙ ПЕДАГОГ
Лихослів’я - "хвороба" сьогодення PDF Друк
Середа, 21 лютого 2024, 12:17

До дня рідної мови

“Немає просто слова. Воно або прокляття, або привітання, або краса, або біль, або бруд, або квітка, або брехня, або правда, або світло, або темрява”. (Расул Гамзатов)
Проблема лихослів’я, нецензурної лайки, капролалія – серйозний виклик для нашого суспільства.

Детальніше...
 
Арттерапія PDF Друк
П'ятниця, 28 квітня 2023, 19:19

Арттерапія - один з найбільш ефективних методів психокорекції та психотерапії як для дітей, так і для дорослих, це один із напрямків психологічної корекції, який використовує різні види мистецтва.

Сьогодні здобувачі освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею під керівництвом психологічної служби випробували себе в ролі арт-терапевтів та використали метод малювання, який дозволяє провести як діагностику емоційного стану так і  вести дитину до бажаного результату. 

Детальніше...
 
Заняття з елементами тренінгу «Вся правда про домашнє насильство». PDF Друк
Середа, 23 листопада 2022, 04:47
Заняття з елементами тренінгу «Вся правда про домашнє насильство».
Повномасштабне вторгнення рф в Україну загострило чимало проблем українського суспільства: низький рівень доходів, корупцію, безробіття та втрату місця проживання. Це лише невелика частина викликів, з якими стикнувся наш соціум. Таке соціальне напруження призводить до чвар і негараздів всередині сімей, які можуть переходити в насилля.
Випадки фізичного, психологічного й іншого тиску існували і раніше, проте зараз потерпілі рідше звертаються по допомогу — мовляв, є важливіші проблеми. Війна, яка наразі триває в Україні, не викреслила з нашого життя домашнє насильство.
23 листопада, в рамках акції «16 днів проти насильства», для здобувачів освіти Коростишівського професійного аграрного ліцею психологічна служба провела заняття з елементами тренінгу «Вся правда про домашнє насильство».

 

 
Інформаційно-просвітницьке заняття "Мій дим шкідливий всім" PDF Друк
Четвер, 27 січня 2022, 05:05

27 січня в рамках місячника громадянсько-патріотичного виховання соціальним педагогом

Гладченко Ольгою було проведено інформаційно-просвітницьке заняття "Мій дим шкідливий всім".

В ході якого було роз'яснено причини шкідливості куріння, заборони куріння у громадських місцях,

чому електронні сигарети та кальяни прирівняли до звичайних сигарет, розвінчено міфи про нешкідливість вейпів.

 
Що таке пунктуальність та для чого вона потрібна PDF Друк
Неділя, 18 квітня 2021, 00:49

Пунктуальність - чітке виконання доручень, систематичність, крайня акуратність, невідступне дотримання певних правил і умов. Таке визначення дається в тлумачному словнику Ушакова. Більшість же з нас пунктуальність нерозривно пов'язують з часом, а вірніше - із запізненням.

Детальніше...
 
Рекомендації батькам,які помітили схильність до суїцидальної поведінки у дитини. PDF Друк
П'ятниця, 26 березня 2021, 08:33

По Україні прокортилася хвиля підліткових суїцидів. Сьогодні проблема суїциду серед підлітків та молоді виступає однією з нагальних. Підлітковий вік представляє для самих дітей глобальну проблему, з якою не кожен може справитися і як результат - підліткам легше і простіше покінчити життя самогубством, ніж вирішувати проблему іншим способомСуїцидальна поведінка -  це аутоагресивні дії людини, які свідомо та навмисно спрямовані на спрямовані на позбавлення себе життя в результаті зіткнення з нестерпними життєвими обставинами.

Детальніше...
 
Як спростити собі життя PDF Друк
Середа, 17 лютого 2021, 18:38

Більша частина комунікації між людьми здійснюється невербально. Ми рідко надаємо значення як багато інформації ми передаємо і отримуємо саме таким способом. Користуючись простими засобами, знаючи цікаві особливості людської психіки , можна максимально спростити собі життя, позбавити від неприємних повсякденних дрібничок, налагодити стосунки та психологічну атмосферу між людьми.

 

 


Читати далі: https://drive.google.com/file/d/1zfVg9il2xPFKrP1bJ7zwbyfKryoehIyW/view?usp=drivesdk

 
Як спростити собі життя PDF Друк
Середа, 17 лютого 2021, 18:38

Більша частина комунікації між людьми здійснюється невербально. Ми рідко надаємо значення як багато інформації ми передаємо і отримуємо саме таким способом. Користуючись простими засобами, знаючи цікаві особливості людської психіки , можна максимально спростити собі життя, позбавити від неприємних повсякденних дрібничок, налагодити стосунки та психологічну атмосферу між людьми.

Детальніше...
 
Психологічні цікавинки PDF Друк
Неділя, 14 лютого 2021, 02:03
Секрети щастя і гарного самопочуття, особистісні характеристики любителів селфі, користь обіймів та інші цікаві факти про психологію людини  у статті
Детальніше...
 
Депресія і шляхи зцілення PDF Друк
Середа, 20 січня 2021, 00:40

Сучасні психологи стверджують, що кожна людина — потенційна жертва депресій. Але передбачити, хто зможе легко впоратися із цим, а хто — ні, вони не можуть. В основі депресії завжди лежить втрата, і дивно, що більшість із нас не піддаються постійним депресіям.Адже людське життя — це безкінечна низка втрат. Згідно з даними ВООЗ, до 2025 року депресія вийде у світі на перше місце серед інших хвороб людини.

Детальніше...
 
Викладачам про формування моральних цінностей здобувачів освіти у системі виховної роботи PDF Друк
Середа, 20 січня 2021, 00:38

Арістотель писав:"Морально прекрасною називають людину досконалої гідності…Адже про моральну красу говорять з приводу доброти: морально прекрасним називають справедливу, мужню, благородну і взагалі володіючу всіма добротами людину".

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня1234НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 4

ТОП МЕНЮ

Банер

STEM HUB КОРОСТИШІВ

Банер

ТВСВ м. Андрушівка

Банер

ТВСВ с. Турчинівка

Банер
Банер
Яка з професій на Вашу думкує затребуванішою?
 

feed-image Підписатись на новини

Вхід



Статистика

Переглянути хіти змісту : 476353

Copyright © 2010. Designed by Korostyshev.net.